Lloguer d’apartaments a Barcelona

Español | Català | English | Français | Deutsch | Italiano
 

Propietaris

L’objectiu de l’equip de BCN Aparts es oferir-los una gestió adequada, de confiança i que els permeti treure tot el rendiment possible a edificis o apartaments que, a hores d’ara, no els estan produint la rendibilitat que desitjarien.

Els acords que hem assolit amb grans marques i institucions, juntament amb un equip de professionals totalment implicats, ens  permeten donar una resposta rápida i concreta a les seves necessitats, enfonant-nos en col.lectius de turisme de qualitat, que cada cop tenen més presencia i demanden més apartaments ben condicionats i amb un bon servei a Barcelona.

Els productes gestionats per BCN Aparts es comercialitzen en portals d’arreu; busquem el mercat adient segons el tipus de producte i el públic a qui va dirigit.

Els propietaris dels apartaments que gestionem tenen accés a un àrea privada de gestió dins del nostre portal immobiliari, des d’on poden consultar les reserves efectuades, les reserves pendents, la facturació, modificar tarifes i disponibilitat, etc.

 
Si sou propietari, podeu accedir aquí:
Login
Si encara no sou propietari, podeu demanar información mitjançant aquest formulari:
Nom
Email
Missatge
 
 
Reserva ara
Entrada
Sortida
Persones
 
 
Condicions generals
 
Categorització oficial d'apartaments a Barcelona
 
Apartaments ubicats a Passeig de Gràcia:
Apartaments ubicats a Eixample:
Apartaments ubicats a Gràcia:
Apartaments ubicats a Sagrada Familia:
Apartaments ubicats a Beach:
Apartaments ubicats a Fira:
 
Bcn Aparts - Aparadors Virtuals S.L. - Tel: +34 687 91 94 41 - info@bcnaparts.com